БІЗДІҢ ӨНІМДЕР
Біздің .....өнімдер... азық-түлік, ......кондитерлік, ... ...жеңіл, ...тоқыма, қағаз-полиграфиялық, ...темекі, ...сыра ...қайнату ..және құрамында шырыны бар өнеркәсіп саласында, . ...сондай-ақ... құрылыс ...материалдарын.. өндіруде жоғары сұранысқа ие.
ГФШ-20
Біздің компания тұтынушылардың сипаттамаларына сәйкес фруктозаның әр түрлі пайызымен глюкоза-фруктоза шәрбаттарын (ГФШ) шығарады. ГФШ ферментативті гидролиз ..және қант жүгері крахмалы арқылы өндіріледі, содан кейін глюкозаның бір бөлігі фруктозаға.. изомерленеді.... Шәрбаттар. ион алмастырғыш шайырларда тазартылады, бұл аллергендердің болмауын қамтамасыз етеді.
25 кг
55кг
кг
280кг
Табиғи жүгері крахмалы
Табиғи қант алмастырғыштар (Сірне/шәрбаттар)
Глюкоза-фруктоза шәрбаттары
Жануарларға арналған азық
ГФШ-20
Негізгі сипаттамалары:
Фруктоза мөлшері, %
10-30
Декстроза эквиваленті (қысқарған заттар)
65-84
Құрғақ заттардың мөлшері, %, max.
75
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
< 10
Бояулығы, ICUMSA бірліктері, max.
20
Жеткізу шарттары:

Қолдану:
Пісірмелер
Қасиеттері мен артықшылықтары
Сүт өнімдері
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Тұздықтар мен дәмдеуіштер
Қыртыстың түсі/жұмсақтығы
Дәмді жақсарту
Қосымша тағамдық құндылығы
Байланыстырушы агент
Дәмді жақсарту
Ашыту
Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
Калорияны азайту
Кристалдануды бақылау
Жылтыр немесе жылтыр бет
Дәмді жақсарту
Тәттілікті бақылау
Дәмді жақсарту
Дәмді жақсарту
Гигроскопиялық
Тәттілікті бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
Осмостық бақылау
Тәттілікті бақылау
Тәттілікті бақылау
Құрылымды жақсарту
-
Тәттілікті бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
Жылтыр немесе жылтыр бет
-
Құрғақ заттардың көзі
-
-
Кондитерлік өнімдер
Кристалдануды бақылау
Серпімділік/қаттылық береді
Ылғалдылықты бақылау
Тәттілікті бақылау
Тәттілікті бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
-
ЖАРКЕНТ КРАХМАЛ-СІРНЕ ЗАУЫТЫ
Ⓒ 2023 . Барлық құқықтар сақталған
Made on
Tilda