Мальтоза .шәрбаты - бұл шикізат ретінде жоғары сапалы... крахмал және өнімнің негізгі құрамдас ...бөлігі... ретінде ...мальтоза... қанты. ..Ылғалдың ...төмен сіңуіне және жоғары ылғалдылыққа, ...жеңіл ...және .орташа тәттілікке, ...кристалдануға ...жақсы төзімділікке, тотығуға .төзімділікке, орташа. тұтқырлыққа,... жақсы химиялық ...тұрақтылыққа, төмен мұздату температурасына... және.. ..басқа сипаттамаларға... байланысты ол кондитерлік өнімдерде,салқын. сусындарда, сүт өнімдерінде, сыра, желе,... пісірмелер, дәмдеуіштер, ферменттер, жылдам тамақтану... ...өнімдері, ет өнімдері және басқа салаларда кеңінен қолданылады.
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері - 10 мг/кг)