БІЗДІҢ ӨНІМДЕР
Біздің .....өнімдер... азық-түлік, ......кондитерлік, ... ...жеңіл, ...тоқыма, қағаз-полиграфиялық, ...темекі, ...сыра ...қайнату ..және құрамында шырыны бар өнеркәсіп саласында, . ...сондай-ақ... құрылыс ...материалдарын.. өндіруде жоғары сұранысқа ие.
Мальтоза шәрбаты
Мальтоза .шәрбаты - бұл шикізат ретінде жоғары сапалы... крахмал және өнімнің негізгі құрамдас ...бөлігі... ретінде ...мальтоза... қанты. ..Ылғалдың ...төмен сіңуіне және жоғары ылғалдылыққа, ...жеңіл ...және .орташа тәттілікке, ...кристалдануға ...жақсы төзімділікке, тотығуға .төзімділікке, орташа. тұтқырлыққа,... жақсы химиялық ...тұрақтылыққа, төмен мұздату температурасына... және.. ..басқа сипаттамаларға... байланысты ол кондитерлік өнімдерде,салқын. сусындарда, сүт өнімдерінде, сыра, желе,... пісірмелер, дәмдеуіштер, ферменттер, жылдам тамақтану... ...өнімдері, ет өнімдері және басқа салаларда кеңінен қолданылады.
Негізгі сипаттамалары:
Жеткізу шарттары:
25 кг
300 кг
кг
кг
Табиғи жүгері крахмалы
Табиғи қант алмастырғыштар (Сірне/шәрбаттар)
Глюкоза-фруктоза шәрбаттары
Жануарларға арналған азық
Мальтоза шәрбаты
35-75
Мальтозаның мөлшері, %
40-60
Декстроза эквиваленті (қысқарған заттар)
Құрғақ заттардың мөлшері, %, max.
78
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері - 10 мг/кг)
8
Бояу, бірлік EBC (max.)
0,85
Окрашенность, единиц ICUMSA, max.

20

Қолдану:
Пісірмелер
Қасиеттері мен артықшылықтары
Сүт өнімдері
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Тұздықтар мен дәмдеуіштер
Шайнау қасиеттерін арттыру
Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
Тәттілікті бақылау
Байланыстырушы агент
Тәттілікті бақылау
Ылғал/жұмсақ консистенция береді
Қажетті құрылымды қалыптастыру
Дәмге әсер етеді
Жылтыр немесе жылтыр бет
Тегістік береді
Қамыр реологиясы
Тәттілікті бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
Тұтқырлыққа әсер етеді
Синерезиске төзімділік
Тәттілікті бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
Хош иісті күшейту
Құрылымды жақсарту
Тұтқырлыққа әсер етеді
Құрылымды жақсарту
-
Энергетикалық құндылық
-
Жылтыр немесе жылтыр бет
-
Құрғақ заттардың көзі
-
-
Кондитерлік өнімдер
Кристалдануды бақылау
Серпімділік/қаттылық береді
Ылғалдылықты бақылау
Тәттілікті бақылау
Құрылымды жақсарту
Тұтқырлыққа әсер етеді
Кристалдануды бақылау
ЖАРКЕНТ КРАХМАЛ-СІРНЕ ЗАУЫТЫ
Ⓒ 2023 . Барлық құқықтар сақталған
Made on
Tilda