БІЗДІҢ ӨНІМДЕР
Біздің .....өнімдер... азық-түлік, ......кондитерлік, ... ...жеңіл, ...тоқыма, қағаз-полиграфиялық, ...темекі, ...сыра ...қайнату ..және құрамында шырыны бар өнеркәсіп саласында, . ...сондай-ақ... құрылыс ...материалдарын.. өндіруде жоғары сұранысқа ие.
Қанты аз сірне
Қанты ...аз ......крахмалды...... сірненің...... тәттілігі...... төмен ...болып.. келеді және құрғақ заттардың...... үнемді ...көзі... болып табылады, ...өнімнің... тәттілігін... арттырмайды. ..Ол құрамындағы... жоғары... қанттардың ......едәуір ......мөлшеріне ...байланысты..... керемет антикристаллизатор бола алады. .Қанты аз... крахмалды .сірне кебуді алдын алады және дайын өнімнің құрылымын жақсартады.
Негізгі сипаттамалары:
Декстроза эквиваленті (қысқарған заттар)
30
Құрғақ заттардың мөлшері, %, max.
83

SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Бояулығы, ICUMSA бірліктері, max.
20
Жеткізу шарттары:
25 кг
300 кг
кг
кг
Табиғи жүгері крахмалы
Табиғи қант алмастырғыштар (Сірне/шәрбаттар)
Глюкоза-фруктоза шәрбаттары
Жануарларға арналған азық


Қанты аз сірне

Қолдану:
Пісірмелер
Қасиеттері мен артықшылықтары
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Консервіленген тағамдар
Шайнау қасиеттерін арттыру
Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
Кристалдануды бақылау
Тәттілікті бақылау
Байланыстырушы агент
Құрылымды жақсарту
Жылтыр немесе жылтыр бет
Тәттілікті бақылау
Серпімділік/қаттылық береді
Дәмге әсер етеді
Кристалдануды бақылау
Тәттілікті бақылау
Қамыр реологиясы
Тұтқырлыққа әсер етеді
Ылғалдылықты бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
Тұтқырлыққа әсер етеді
Кристалдануды бақылау
Ылғал/жұмсақ консистенция береді
Қажетті құрылымды қалыптастыру
Тәттілікті бақылау
Хош иісті күшейту
Құрылымды жақсарту
Жылтыр немесе жылтыр бет
Тәттілікті бақылау
-
Құрылымды жақсарту
Энергетикалық құндылық
-
Тұтқырлыққа әсер етеді
Ашытылған қанттардың көзі сыртқы түрі
-
Тұтқырлыққа әсер етеді
Осмостық бақылау
-
-
ЖАРКЕНТ КРАХМАЛ-СІРНЕ ЗАУЫТЫ
Ⓒ 2023 . Барлық құқықтар сақталған
Made on
Tilda