БІЗДІҢ ӨНІМДЕР
Біздің .....өнімдер... азық-түлік, ......кондитерлік, ... ...жеңіл, ...тоқыма, қағаз-полиграфиялық, ...темекі, ...сыра ...қайнату ..және құрамында шырыны бар өнеркәсіп саласында, . ...сондай-ақ... құрылыс ...материалдарын.. өндіруде жоғары сұранысқа ие.
Декстроза шәрбаты
Декстроза... шәрбаты - бұл... сіздің ...өнімдеріңіздің ассортиментіне тәттілік пен қуат беретін ...қоректік... ...тәттілендіргіш.... Декстроза.. . шәрбаттарының... ассортименті гидролизаттарды ең жоғары конверсиясына ие,декстроза эквиваленті 80-ден асады және декстроза мөлшері 100% жақын болып келеді.
Декстроза - бұлжүгері шикізатынан... алынған қанттың бір түрі. Бұл адам үшін құнды энергия көзі бола алатын табиғи өнім болып табылады.
Самогон ...қайнатуда, ...сыра ...қайнатуда... немесе... шарап жасауда қанттың орнына қолданылады, ...өйткені . ашытуда ең үздік энергия көзі болып табылады, иісі жақсы және сыра қайнату жағдайында карбонизацияға ие.
Декстрозадағы ...ашымақ ...сіздің.. самогоныңызға керемет дәм береді мен ашымақ дайындау кезінде иістің болмауына мүмкіндік береді. Сонымен қатар декстрозадағы ашымақ жылдамырақ дайындалады.
Негізгі сипаттамалары:
Декстроза мөлшері, %
95
Декстроза эквиваленті (қысқарған заттар)
98
Құрғақ заттардың мөлшері, %, max.
70
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
< 10
Бояулығы, ICUMSA бірліктері, max.
20
Жеткізу шарттары:
25 кг
55кг
кг
280кг
Табиғи жүгері крахмалы
Табиғи қант алмастырғыштар (Сірне/шәрбаттар)
Глюкоза-фруктоза шәрбаттары
Жануарларға арналған азық
Декстроза шәрбаты

Қолдану:
Пісірмелер
Қасиеттері мен артықшылықтары
Сүт өнімдері
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Тұздықтар мен дәмдеуіштер
Шайнау қасиеттерін арттыру
Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
Тәттілікті бақылау
Байланыстырушы агент
Тәттілікті бақылау
Ылғал/жұмсақ консистенция береді
Қажетті құрылымды қалыптастыру
Дәмге әсер етеді
Жылтыр немесе жылтыр бет
Тегістік береді
Қамыр реологиясы
Тәттілікті бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
Тұтқырлыққа әсер етеді
Синерезиске төзімділік
Тәттілікті бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
Хош иісті күшейту
Құрылымды жақсарту
Тұтқырлыққа әсер етеді
Құрылымды жақсарту
-
Энергетикалық құндылық
-
Жылтыр немесе жылтыр бет
-
Құрғақ заттардың көзі
-
-
Кондитерлік өнімдер
Кристалдануды бақылау
Серпімділік/қаттылық береді
Ылғалдылықты бақылау
Тәттілікті бақылау
Құрылымды жақсарту
Тұтқырлыққа әсер етеді
Кристалдануды бақылау
ЖАРКЕНТ КРАХМАЛ-СІРНЕ ЗАУЫТЫ
Ⓒ 2023 . Барлық құқықтар сақталған
Made on
Tilda