Пісіру
- Қыртыстың түсі / жұмсақ
- Ашыту
- Дәмді жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
Сүт өнімдері
- Дәмді жақсарту
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Дәмді жақсарту
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
Алкогольсіз сусындар
- Қосымшатағамдыққұндылығы
- Калорияныазайту
- Дәмдіжақсарту
- Осмостықбақылау
- Тәттіліктібақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Дайын қоспалар
- Байланыстырушы агент
- Кристалдануды бақылау
- Дәмді жақсарту
- Тәттілікті бақылау
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
- Дәмді жақсарту
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Гигроскопиялық
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді