ГФС-42
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
ГФС-42 глюкоза-фруктоза сиропы тұтынушылардың талаптарына сәйкес келетін әртүрлі фруктоза құрамымен өндіріледі. Ферментативті гидролиз және жүгері крахмалын изомерлеу арқылы жасалған, ол ион алмасу шайырларында тазартылады, бұл оның жоғары сапасы мен аллергендердің болмауын қамтамасыз етеді. GFS-42 тамақ және сусын өнеркәсібінде өнімнің тәттілігі мен тұрақтылығының қажетті деңгейін қамтамасыз ету үшін кеңінен қолданылады.
Техникалық сипаттамалары
Фруктоза мазмұны, %
42
Жалпы глюкоза+фруктоза, %, min.
94
SO 2 массалық бөлігі, %, max.
71
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
< 10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Тұздықтар мен таңғыштар
Пісіру
- Қыртыстың түсі / жұмсақ
- Ашыту
- Дәмді жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
Сүт өнімдері
- Дәмді жақсарту
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Дәмді жақсарту
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
Алкогольсіз сусындар
- Қосымша тағамдық құндылығы
- Калорияны азайту
- Калорияны азайту
- Осмостық бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Дайын қоспалар
- Байланыстырушы агент
- Кристалдануды бақылау
- Дәмді жақсарту
- Тәттілікті бақылау
Тұздықтар мен таңғыштар
- Дәмді жақсарту
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Гигроскопиялық
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді