Жоғары мальтозды сироптар
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
Мальтозасы жоғары және фруктозасы төмен жоғары мальтозды сироптар әртүрлі тағамдар мен сусындар үшін тамаша табиғи тәттілендіргіштер болып табылады. Олар фруктозаны қоспай-ақ қажетті тәттілікті қамтамасыз етеді, бұл оларды фруктозасы төмен тағамдар үшін тамаша таңдау жасайды. Бұл сироптар өнімдердің құрылымы мен дәмін жақсарту арқылы олардың тұрақтылығы мен біркелкілігін сақтауға көмектеседі.
Техникалық сипаттамалары
Мальтозаның мазмұны, %
65-75
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
40-60
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
78
SO 2 массалық бөлігі,мг / кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері - 10 мг/кг)
8
Бояу, бірлік EBC (max.)
0,85
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Тұздықтар мен таңғыштар
Пісіру
- Шайнауқасиеттерінарттыру
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тестреологиясы
- Тәттіліктібақылау
- Құрылымдыжақсарту
- Ашытылған қанттардың жылтыр немесе жылтыр беті сыртқы түрі
Сүт өнімдері
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттіліктібақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Қажетті құрылымды қалыптастыру
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
- Тәттілікті бақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
- Энергетикалық құндылық
- Қатты заттардың көзі
Дайын қоспалар
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Құрылымдыжақсарту
- Кристалдануды бақылау
Тұздықтар мен таңғыштар
- Тәттіліктібақылау
- Тегістік береді
- Синерезиске төзімділік
- Тұтқырлыққа әсер етеді