ГФС-10

Тауардың сипаттамасы
ГФС-10 глюкоза-фруктоза сиропы тұтынушылардың жеке сипаттамаларына сәйкес жасалған фруктоза мен глюкозаның тамаша қатынасын ұсынады және заманауи стандарттарға толық сай келеді. Өнім қант жүгері крахмалының ферментативті гидролизі арқылы жасалады, содан кейін глюкозаны фруктозаға изомерлейді, бұл оның тұрақты қасиеттерін қамтамасыз етеді. Ион алмастырғыш шайырларды мұқият тазарту аллергендердің болмауына және әрқашан жоғары сапаға кепілдік береді. ГФС-10 қажетті тәттілік пен тұрақтылықты қамтамасыз ете отырып, тамақ пен сусындардың кең спектрінде, сонымен қатар кондитерлік өндірісте кеңінен қолданылады.
Техникалық сипаттамалары
Фруктоза мазмұны, %
10-30
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
65-84
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
75
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
< 10
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
Пісіру
- Қыртыстың түсі / жұмсақ
- Ашыту
- Дәмді жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
Сүт өнімдері
- Дәмді жақсарту
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Дәмді жақсарту
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
Алкогольсіз сусындар
- Қосымшатағамдыққұндылығы
- Калорияныазайту
- Дәмдіжақсарту
- Осмостықбақылау
- Тәттіліктібақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Дайын қоспалар
- Байланыстырушы агент
- Кристалдануды бақылау
- Дәмді жақсарту
- Тәттілікті бақылау
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
- Дәмді жақсарту
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Гигроскопиялық
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді