Skip to content Skip to footer

Жергілікті жүгері крахмалы техникалық

Кукуруза и крахмал от Жаркентского крахмалопаточного завода

Жеткізу шарттары

0 кг
0 кг
0 кг
0 кг
0 кг

Тауардың сипаттамасы

Жергілікті жүгері крахмалы техникалық — жүгері дәндерін өңдеу арқылы алынатын бағалы өнім. Бұл ұнтақ әдетте ақ түсті, кейде сарғыш реңктері байқалады, айқын дәмі жоқ және жүгеріге тән жеңіл хош иісі әрең сезіледі. Жүгері крахмалы сумен әрекеттескенде қатты ісініп, көлемін бірнеше есе арттырады. Сонымен қатар, ол тағам өнеркәсібінде қоюландырғыш, тұрақтандырғыш және құрылым түзуші ретінде кеңінен қолданылады, бұл өнімнің сапасын жақсартып, консистенциясын тұрақтандыруға көмектеседі. Жергілікті жүгері крахмалы техникалық нан-тоқаш, кондитерлік және сүт өнімдерінде жиі пайдаланылады, сондай-ақ түрлі өндірістік мақсаттар үшін де қолайлы.

Техникалық сипаттамалары

Ылғалдылық, % (max.)
13%
Үйінді салмағы, г/дм 3
450 - 550
РН көрсеткіші
4,0 - 6,0
Ақуыздың массалық үлесі, %, max.
0,35
SO 2 массалық бөлігі , мг/кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері – 10 мг/кг)
30

Қолдану

Бағаны біліңіз

    Логотип Жаркентского крахмалопаточного завода
    Адрес

    Адрес завода: г. Жаркент, ул.Сыпатаева 283

    Адрес головного офиса: г. Алматы, м-он Хан-Тенгри, 96

    Адрес crkflf: Алматинский обл., Илийский р-он, с.Казцик, ул. Бережинского 38

    Соц. сети

    Create by JEL Studio © 2025. Almaty 2024