Нативный жүгері крахмалы тамақ
 
													Жеткізу шарттары
				
				0
				кг
			
		
				
				0
				кг
			
		
				
				0
				кг
			
		
				
				0
				кг
			
		
				
				0
				кг
			
		Тауардың сипаттамасы
Нативный жүгері крахмалы тамақ – жүгері дәндерін өңдеу нәтижесінде алынатын табиғи әрі экологиялық таза өнім. Ол ақ ұнтақ түрінде кездеседі, кейде сарғыш реңктерімен болады және дәмі айқын білінбейді. Сумен әрекеттескенде айтарлықтай ісініп, көлемін едәуір ұлғайтады, бұл оның технологиялық қасиеттерін күшейтеді. Тағам өнеркәсібінде ол қоюландырғыш, құрылым қалыптастырушы және консистенцияны тұрақтандырушы ретінде қолданылады, өнім сапасын жақсартып, сақталу мерзімін ұзартып, тұтынушылар үшін қосымша құндылық береді.
Техникалық сипаттамалары
						
				Ылғалдылық, % (max.)			
		
		
			
				
				
				13%
							
		
						
				Үйінді салмағы, г/дм 3			
		
		
			
				
				
				450 - 550
							
		
						
				РН көрсеткіші			
		
		
			
				
				
				4,0 - 6,0
							
		
						
				Ақуыздың массалық үлесі, %, max.			
		
		
			
				
				
				0,35
							
		
						
				SO 2 массалық бөлігі , мг/кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері – 10 мг/кг)			
		
		
			
				
				
				30
							
		Қолдану
Пісіру
									Сүт өнімдері
									Кондитерлік өнімдер
									Алкогольсіз сусындар
									Дайын қоспалар
									Алкогольді сусындар, сыра қайнату
							Пісіру
					- Шайнауқасиеттерінарттыру
- Жылтырнемесежылтырбет
- Тестреологиясы
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тәттіліктібақылау
- Ашытылған қанттардың көзі сыртқы түрі
Сүт өнімдері
					- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттіліктібақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Қажетті құрылымды қалыптастыру
Кондитерлік өнімдер
					- Кристалданудыбақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықтыбақылау
- Тәттіліктібақылау
- Құрылымдыжақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
					- Тәттіліктібақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
Дайын қоспалар
					- Кристалдануды бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Құрылымды жақсарту
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
					- Құрылымдыжақсарту
- Тәттіліктібақылау
- Кристалданудыбақылау
- Жылтырнемесежылтырбет
- Тұтқырлыққа әсер етеді
