ГФС-20
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
ГФС-20 глюкоза-фруктоза сиропы фруктоза мен глюкозаның оңтайлы құрамын қамтамасыз ететін тұтынушылардың талаптарына сәйкес жасалады. Процесс жүгері крахмалының ферментативті гидролизін және одан кейінгі изомерленуді қамтиды, аллергендердің тазалығы мен болмауын қамтамасыз ету үшін ион алмасу шайырларында тазартылады. ГФС-20 тәттілік деңгейі мен құрылымын дәл бақылауды қажет ететін әртүрлі өнімдерде қолдануға өте ыңғайлы.
Техникалық сипаттамалары
Фруктоза мазмұны, %
10-30
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
65-84
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
75
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
< 10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Тұздықтар мен таңғыштар
Пісіру
- Қыртыстың түсі / жұмсақ
- Ашыту
- Дәмді жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
Сүт өнімдері
- Дәмді жақсарту
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Кондитерлік өнімдер
- Кристалданудыбақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Дәмдіжақсарту
- Ылғалдылықтыбақылау
- Тәттіліктібақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
Алкогольсіз сусындар
- Қосымша тағамдық құндылығы
- Калорияны азайту
- Дәмді жақсарту
- Осмостық бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Дайын қоспалар
- Байланыстырушы агент
- Кристалдануды бақылау
- Дәмді жақсарту
- Тәттілікті бақылау
Тұздықтар мен таңғыштар
- Дәмді жақсарту
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Гигроскопиялық
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді