Skip to content Skip to footer

Карамель мелассасы ферментативті

Декстроза сиропы

Жеткізу шарттары

0 кг
0 кг
0 кг
0 кг
0 кг

Тауардың сипаттамасы

Карамель мелассасы ферментативті – бұл кондитерлік өнеркәсіпте кеңінен қолданылатын жоғары сапалы және көпфункционалды өнім. Ол кондитерлік өнімдерге тиімді тәттілендіргіш және антикристаллизатор ретінде қызмет етеді, олардың құрылымын жақсартады, дәмін байытады және сақтау мерзімін айтарлықтай ұзартады. Меласса сонымен қатар тұздықтарға, таңғыштарға, қоспаларға және толтырғыштарға тәттілік, біркелкілік пен тұрақты консистенция беретін байланыстырушы ингредиент ретінде кеңінен қолданылады. Тәтті тағамдар өндірісінде ол өнімнің органолептикалық өнімділігі мен беріктігін жақсартып қана қоймай, сонымен бірге тұрақты сапаны сақтап, соңғы өнімдерде жоғары әрі сенімді практикалық нәтижелер береді.

Техникалық сипаттамалары

Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
40
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20

Қолдану

Сұрау бағасы

    Логотип Жаркентского крахмалопаточного завода
    Адрес

    Адрес завода: г. Жаркент, ул.Сыпатаева 283

    Адрес головного офиса: г. Алматы, м-он Хан-Тенгри, 96

    Адрес crkflf: Алматинский обл., Илийский р-он, с.Казцик, ул. Бережинского 38

    Соц. сети

    Create by JEL Studio © 2025. Almaty 2024