Карамель мелассасы ферментативті

Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
0
кг
0
кг
0
кг
Тауардың сипаттамасы
Карамель мелассасы ферментативті – бұл кондитерлік өнеркәсіпте кеңінен қолданылатын жоғары сапалы және көпфункционалды өнім. Ол кондитерлік өнімдерге тиімді тәттілендіргіш және антикристаллизатор ретінде қызмет етеді, олардың құрылымын жақсартады, дәмін байытады және сақтау мерзімін айтарлықтай ұзартады. Меласса сонымен қатар тұздықтарға, таңғыштарға, қоспаларға және толтырғыштарға тәттілік, біркелкілік пен тұрақты консистенция беретін байланыстырушы ингредиент ретінде кеңінен қолданылады. Тәтті тағамдар өндірісінде ол өнімнің органолептикалық өнімділігі мен беріктігін жақсартып қана қоймай, сонымен бірге тұрақты сапаны сақтап, соңғы өнімдерде жоғары әрі сенімді практикалық нәтижелер береді.
Техникалық сипаттамалары
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
40
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
Пісіру
- Тестреологиясы
- Ұнтақтықты береді
- Зақымдануғатөзімділік
- Құрылымдыжақсарту
- Құрылымдыжақсарту
- Сыртқы түрін жақсартады
Сүт өнімдері
- Кесектердің пайда болуына жол бермейді
- Байланыстырушыагент
- Толтырғыш
- Сусыздандырылатынагент
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Кондитерлік өнімдер
- Ылғалдылықтыбақылау
- Тегістік береді
- Құрылымдыжақсарту
- Қалыңдаужәнетұрақтандыру
- Өнімді қалыптастыру
Алкогольсіз сусындар
- Кесектердің пайда болуына жол бермейді
- Байланыстырушы агент
- Толтырғыш
- Сусыздандырылатын агент
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Дайын қоспалар
- Ылғалдылықтыбақылау
- Фазалардың бөлінуіне жол бермейді және тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Құрылымды жақсарту
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
- Құрылымдыжақсарту
- Ашытылғанқанткөзі
- Тәттіліктібақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді