Карамель мелассасы ферментативті
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
0
кг
0
кг
0
кг
Тауардың сипаттамасы
Карамель мелассасы ферментативті-бұл кондитерлік өнеркәсіпте кеңінен қолданылатын жоғары сапалы өнім. Ол кондитерлік өнімдерге тиімді Тәттілендіргіш және антикристаллизатор ретінде қызмет етеді, олардың құрылымын жақсартады және сақтау мерзімін ұзартады. Меласса сонымен қатар тұздықтарға, таңғыштарға, қоспаларға және толтырғыштарға тәттілік пен біркелкілік беретін байланыстырушы ингредиент ретінде қызмет етеді. Тәтті тағамдар өндірісінде ол өнімнің органолептикалық өнімділігі мен беріктігін жақсартады, соңғы өнімдерде жоғары нәтиже береді.
Техникалық сипаттамалары
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
40
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
Пісіру
- Тестреологиясы
- Ұнтақтықты береді
- Зақымдануғатөзімділік
- Құрылымдыжақсарту
- Құрылымдыжақсарту
- Сыртқы түрін жақсартады
Сүт өнімдері
- Кесектердің пайда болуына жол бермейді
- Байланыстырушыагент
- Толтырғыш
- Сусыздандырылатынагент
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Кондитерлік өнімдер
- Ылғалдылықтыбақылау
- Тегістік береді
- Құрылымдыжақсарту
- Қалыңдаужәнетұрақтандыру
- Өнімді қалыптастыру
Алкогольсіз сусындар
- Кесектердің пайда болуына жол бермейді
- Байланыстырушы агент
- Толтырғыш
- Сусыздандырылатын агент
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Дайын қоспалар
- Ылғалдылықтыбақылау
- Фазалардың бөлінуіне жол бермейді және тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Құрылымды жақсарту
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
- Құрылымдыжақсарту
- Ашытылғанқанткөзі
- Тәттіліктібақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді