Төмен қантты меласса

Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
Төмен қантты меласса – тәттілікті айтарлықтай арттырмай, құрғақ заттардың үнемді көзі қажет болатын өнімдер үшін тамаша шешім. Оның құрамында жоғары қант бар, ол дайын өнімнің құрылымын жақсарта отырып, кристалдану мен кебудің алдын алады. Нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерде кеңінен қолданылады, бұл өнімдердің консистенциясы мен беріктігін жақсартуға көмектеседі, олардың жоғары сапасы мен тұрақтылығын қамтамасыз етеді, өндірушілерге қосымша артықшылық береді.
Техникалық сипаттамалары
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
60
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Консервіленген тағамдар
Пісіру
- Шайнау қасиеттерін арттыру
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тест реологиясы
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тәттілікті бақылау
- Ашытылған қанттардың көзі сыртқы түрі
Сүт өнімдері
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Қажетті текстураны жылдам алу
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
- Тәттілікті бақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
- Энергетикалық құндылық
- Осмостық бақылау
Дайын қоспалар
- Кристалдануды бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Құрылымды жақсарту
- Консервіленген тағамдар
Консервіленген тағамдар
- Құрылымды жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Кристалдануды бақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Сұрау бағасы
фура