Жоғары қантты меласса
Жеткізу шарттары
0
кг
0
кг
фура
Тауардың сипаттамасы
Глюкозаның баламасы 60% – дан асатын жоғары қантты меласса тұтқырлығы төмен ерекше тәттілікті ұсынады. Бұл өнім жүгері крахмалының ферментативті гидролизі арқылы өндіріледі және жоғары тазалық пен тұрақты сапаны қамтамасыз ету үшін көміртекті сүзу және ион алмасу шайырлары арқылы тазартылады. Азық-түлік пен сусындарда қолдануға өте ыңғайлы, ол әр түрлі процестерде төмен тұтқырлық пен тұрақтылықты сақтай отырып, тәттілік пен ерігіштіктің қажетті деңгейін береді.
Техникалық сипаттамалары
Декстроза эквиваленті (төмендететін заттар)
60
Құрғақ заттардың құрамы, %, max.
83
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max.
<10
Окрашенность, бірлік ICUMSA, max.
20
Қолдану
Пісіру
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
Пісіру
- Шайнау қасиеттерін арттыру
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тест реологиясы
- Ылғал/жұмсақ консистенция береді
- Тәттілікті бақылау
- Ашытылған қанттардың көзі сыртқы түрі
Сүт өнімдері
- Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
- Тәттілікті бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Қажетті құрылымды қалыптастыру
Кондитерлік өнімдер
- Кристалдануды бақылау
- Серпімділік/қаттылық береді
- Ылғалдылықты бақылау
- Тәттілікті бақылау
- Құрылымды жақсарту
- Тұтқырлыққа әсер етеді
Алкогольсіз сусындар
- Тәттілікті бақылау
- Дәмге әсер етеді
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Хош иісті күшейту
Дайын қоспалар
- Кристалдануды бақылау
- Тұтқырлыққа әсер етеді
- Құрылымды жақсарту
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
- Құрылымды жақсарту
- Тәттілікті бақылау
- Кристалдануды бақылау
- Жылтыр немесе жылтыр бет
- Тұтқырлыққа әсер етеді