БІЗДІҢ ӨНІМДЕР
Біздің .....өнімдер... азық-түлік, ......кондитерлік, ... ...жеңіл, ...тоқыма, қағаз-полиграфиялық, ...темекі, ...сыра ...қайнату ..және құрамында шырыны бар өнеркәсіп саласында, . ...сондай-ақ... құрылыс ...материалдарын.. өндіруде жоғары сұранысқа ие.
Табиғи жүгері крахмалы тағамдық
Жүгері...крахмалы - жүгері ...дәндерін өңдеу арқылы алынған өнім. Бұл... ақ ұнтақ, кейде сарғыш реңктері бар, ...айқын... дәмі ...жоқ, әлсіз... сезілетін жүгері хош иісі бар.... Жүгері крахмалы сумен әрекет...тескенде... қатты ісінеді және көлемі бойынша артады.
Негізгі сипаттамалары:
Жеткізу шарттары:
Табиғи жүгері крахмалы тағамдық
Табиғи жүгері крахмалы
Табиғи қант алмастырғыштар (Сірне/шәрбаттар)
Глюкоза-фруктоза шәрбаттары
Жануарларға арналған азық
13
Ылғалдылық мөлшері, % (max.)
Протеиннің массалық үлесі,%, max.
0,4
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері - 10 мг/кг)
0,4
25 кг
30 кг
700 кг
1000 кг
кг
450-550
Үйме салмағы, г/дм 3
рН көрсеткіші
4,0 – 6,0

Қолдану:
Пісірмелер
Қасиеттері мен артықшылықтары
Сүт өнімдері
Кондитерлік өнімдер
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Алкогольді сусындар, сыра қайнату
Қамыр реологиясы
Кесектердің пайда болуына жол бермейді
Ылғалдылықты бақылау
Кесектердің пайда болуына жол бермейді
Ылғалдылықты бақылау
Құрылымды жақсарту
Ұнтақтықты береді
Байланыстырушы агент
Тегістік береді
Толтырғыш
Фазалардың бөлінуіне жол бермейді және тұрақтылықты қамтамасыз етеді
Ферменттелген қант көзі
Зақымдануға төзімділік
Толтырғыш
Құрылымды жақсарту
Ұнтақтықты береді
Құрылымды жақсарту
Тәттілікті бақылау
Құрылымды жақсарту
Сусыздандырылатын агент
Қалыңдау және тұрақтандыру
Тәттілікті бақылау
-
Тұтқырлыққа әсер етеді
Қалыңдау және тұрақтандыру
Тұтқырлыққа әсер етеді
Өнімді пішіндеу
Тұтқырлықты модельдеу
-
-
Сыртқы түрін жақсартады
-
-
-
-
-
ЖАРКЕНТ КРАХМАЛ-СІРНЕ ЗАУЫТЫ
Ⓒ 2023 . Барлық құқықтар сақталған
Made on
Tilda