БІЗДІҢ ӨНІМДЕР
Біздің .....өнімдер... азық-түлік, ......кондитерлік, ... ...жеңіл, ...тоқыма, қағаз-полиграфиялық, ...темекі, ...сыра ...қайнату ..және құрамында шырыны бар өнеркәсіп саласында, . ...сондай-ақ... құрылыс ...материалдарын.. өндіруде жоғары сұранысқа ие.
Жоғары мальтозды шәрбаттар
Мальтозаның ...жоғары ...мөлшері бар ...шәрбат - бұл ...көптеген ...тағам... өнімдері... мен сусындарда ...қолданылатын..табиғи тәттілендіргіш. ...Ол өнімге... тәттілік... береді, бірақ негізінен.. құрамында ...фруктоза... болмайды,... бұл оны ...көптеген тағам ...өнімдері үшін тамаша тәттілендіргіш етеді.
Негізгі сипаттамалары:
Мальтозаның мөлшері, %
65-75
Декстроза эквиваленті (қысқарған заттар)
40-60
Құрғақ заттардың мөлшері, %, max.
78
SO 2 массалық бөлігі, мг/кг, max. (сұраныс бойынша, SO2 мөлшері - 10 мг/кг)
8
Бояу, бірлік EBC (max.)
0,85
Бояулығы, ICUMSA бірліктері, max.
20
Жеткізу шарттары:
25 кг
300 кг
кг
кг
Табиғи жүгері крахмалы
Табиғи қант алмастырғыштар (Сірне/шәрбаттар)
Глюкоза-фруктоза шәрбаттары
Жануарларға арналған азық
Жоғары мальтозды шәрбаттар

Қолдану:
Пісірмелер
Қасиеттері мен артықшылықтары
Сүт өнімдері
Алкогольсіз сусындар
Дайын қоспалар
Тұздықтар мен дәмдеуіштер
Шайнау қасиеттерін арттыру
Тұрақтылықты қамтамасыз етеді
Тәттілікті бақылау
Байланыстырушы агент
Тәттілікті бақылау
Ылғал/жұмсақ консистенция береді
Қажетті құрылымды қалыптастыру
Дәмге әсер етеді
Жылтыр немесе жылтыр бет
Тегістік береді
Қамыр реологиясы
Тәттілікті бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
Тұтқырлыққа әсер етеді
Синерезиске төзімділік
Тәттілікті бақылау
Тұтқырлыққа әсер етеді
Хош иісті күшейту
Құрылымды жақсарту
Тұтқырлыққа әсер етеді
Құрылымды жақсарту
-
Энергетикалық құндылық
-
Жылтыр немесе жылтыр бет
-
Құрғақ заттардың көзі
-
-
Кондитерлік өнімдер
Кристалдануды бақылау
Серпімділік/қаттылық береді
Ылғалдылықты бақылау
Тәттілікті бақылау
Құрылымды жақсарту
Тұтқырлыққа әсер етеді
Кристалдануды бақылау
ЖАРКЕНТ КРАХМАЛ-СІРНЕ ЗАУЫТЫ
Ⓒ 2023 . Барлық құқықтар сақталған
Made on
Tilda